Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.05.2017 19:23 - Ще роди ли планината мишки...
Автор: domograph Категория: Политика   
Прочетен: 454 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 28.05.2017 19:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Ще роди ли планината мишки...
Автор:
demograph
 
След дни ще се състои заседание на КСНС при президента.

Темата е обширна - " Заплахите пред националната сигурност...". Става дума за актуалните заплахи пред националната сигурност, на които висшия държавен и политичски елит трябва да потърси адекватен национален отговор.

Над всични заплахи е надвиснала една -  екзистенциална - Наближаващата, с ускоряваща се скорост, демографска смърт на българската нация.
Ни повече, ни по-малко.

Образованата и трудоспособна част от българският народ или не се възпроизвежда, или емигрира.
Необразованата, поради това и безработна част, се възпроизвежда със самоубийствено високо темпо, увеличавайки цената за издръжката и, на гърба на образованите работещи.

Ако на тази убийствена тенденция не се сложи край, само след няколко години, нацията ще колабира демографски с всички трагични последици за националната сигурност.

Проблемът е от първостепенно значение за самото съществуване на държавата!

Всички останали заплахи, подзаплахи, мними заплахи, както и техното разрешаване или напъни за разрешаване са или производни на демографската катастрофа или я задълбочават.

Без дръзка, поне десетгодишна, национална програма за постигане на демографски обрат, осигурена финансово, нормативно, организационно, пропагандно и духовно, решаването на отделни проблеми в системата за национална сигурност е трагична самозаблуда и разходване на националния ресурс за предварително обречени, самоцелни начинания или егоистични политикономически далалвери..

И така.

В резултат от обсъждането на актуалните проблеми пред националата сигурност в КСНС,
или ще се роди "бебе" - Смела и ясна стратегия за демографско спасение,

или ще се роди една или няколко "мишки" - какъв изтребител да купим, колко още полицаи да назначим и с колко да дигнем пенсиите...

Планината от патриоти, които ще се съберат при президента или ще вземат спасителното за сигурността на нацията решение, или ще я оставят да умре заради някакви си самолети, кораби, танкове, или комисионни...



Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: domograph
Категория: Политика
Прочетен: 39547
Постинги: 23
Коментари: 21
Гласове: 1606
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930